HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gökdeniz Karadeniz: Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına çağrılmadım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gökdeniz Karadeniz: Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına çağrılmadım
Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Bir zamanlar Trabzonspor'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, şampiyonluk kutlamalarında davet edilmediğini söyledi. Karadeniz, bu yüzden evde kutlama yaptığını belirtti.

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Gökdeniz Karadeniz, bir televizyon programına konuk oldu. Karadeniz "Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına davet edilmedim. Ailemle kendi evimde kutladım” dedi.

“NWAKAEME SATILMAMALI”

Bordo-mavililerde forma giyen Anthony Nwakaeme’nin gelecek sezon da takımda kalması gerektiğini vurgulayan Gökdeniz Karadeniz Nwakaeme gibi bir oyuncu alabilmek için 15-20 milyon avro harcamak gerekiyor. Bence takımda kalması gereken bir isim. Trabzonspor’un şampiyonluğunda birçok isim etken oldu. Bir anda çıkıp oyunu değiştirebilecek 4-5 oyuncu var. Diğer takımlarda bu yoktu" ifadelerini kullandı. 

"RUS FUTBOLU DAHA ÖNDE"

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan’da forma giydiği dönemle ilgili konuşan Karadeniz "Rubin Kazan’da başarılarla dolu bir 11 yıl geçirdim. Liyakat nişanı aldım ve 61 numaralı formamı emekli ettiler. Görsellik açısından bakarsak Türk futbolunu çok daha önde görüyorum. Sistemsel olarak baktığım zaman Rus futbolu daha önde" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...