Jorge Jesus ne zaman geliyor? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kesinleşti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus ne zaman geliyor? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kesinleşti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe yeni teknik direktörüne kavuşuyor... Jorge Jesus'la yapılan görüşmelerde sona gelindi. 69 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı imza için İstanbul'a, yeni yuvasına geliyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, son görüşmeyi başkan Ali Koç'la yüz yüze yapmak için İstanbul'a geliyor. Portekiz basınının duyurduğu gelişmeye göre; 69 yaşındaki çalıştırıcı hafta sonu İstanbul'da olacak. 

Ali Koç daha önce Lizbon'a giderek hocayla görüşmüştü. Hatta bu görüşmeden bazı fotoğraflar sosyal medyaya sızdırılmıştı. Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında heyecan oluşturan bu gelişmeden sonra Brezilya'ya uçan Jorge Jesus'un teknik direktörlük teklifleri aldığı bazı kulüplerle görüştüğü, Fenerbahçe'ye karşı ikili oynadığı iddia edilmişti.

LUGANO'NUN SÖZLERİ KAFA KARIŞTIRDI

Fenerbahçe'nin unutulmaz stoperlerinden Diego Lugano, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Jesus'un kariyerine Brezilya'da devam edeceğini söylemişti. Sao Paulo efsanesi de olan Uruguaylı eski yıldız, Fenerbahçe iddialarını "zayıf ihtimal" olarak nitelemişti.

Sarı-Lacivertli kaynaklara göre ise, Jorge Jesus transfer için Ali Koç'tan cömert bir transfer bütçesi istedi. Koç da Kim, Szalai ve Altay gibi isimlerin yüksek bedellere satılacak olmasını teminat gösterip Portekizli'yle el sıkıştı. Şimdi ise geriye son tur görüşmeleri kaldı. İki tarafın avukatlarının da yer alacağı görüşme sonrası imzalar atılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...