Dengeler değişti! Dursun Özbek adaylığını resmen açıklıyor

Düzenleyen:
Dengeler değişti! Dursun Özbek adaylığını resmen açıklıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın eski başkanının yeniden adaylık için ikna edilmesi seçim öncesi dengeleri değiştirdi. Hamamcıoğlu, “Siz benim ekibime gelin” deyince Özbek, Öztürk ile güç birliği yaptı.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’ın 39. başkanı 11 Haziran’da belli olacak. Adayların kesinlik kazanacağı ve başvuru evraklarıyla, listelerini belli edeceği gün ise cuma... Artık sayılı saatler kalmışken kulisler kaynamaya devam diyor. Eski başkanlardan Dursun Özbek camiadan gelen “Başkan ol” baskısına, tek aday olmak şartıyla ikna olmuştu. Eşref Hamamcıoğlu, görüşmede “Ben ekibimle iki senedir hazırlanıyorum. Siz benim listeme dâhil olun” deyince Özbek adaylıktan vazgeçmenin eşiğine gelse de yeniden ikna edildi.

LİSTE HAZIRLIKLARI

Uzun süredir seçim hazırlığında olan Metin Öztürk, prensipte Dursun Özbek ile birleşmeye olumlu cevap verdi ve detaylar üzerinde görüşmeler sürüyor. Stat isim sponsorluğu, basket şubesine verdiği katlılarla son yıllarda ön plana çıkan Erden Timur da Özbek’in ekibine katılacak. Ayrıca camiadan Cemal Özgörkey ve Muhtar Kent gibi isimlerle güçlü bir liste kurulduğu öğrenilirken, Dursun Özbek’in bugün adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. 

ASLAN KANATLANACAK: KEREM - YUNUS BULUŞTU

Galatasaray’ın kanatları şimdiden belli oldu. Yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nu bırakmayacak olan sarı kırmızılılar, Adana Demirspor’a kiralanan Yunus Akgün’ü de kadroda tutacak. Bu sayede Aslan’ın kanatları hem yerli olacak hem de ofansif olarak güçlenecek.

İLKAY ASLAN OLUR MU?

Manchester City, 31 yaşındaki Türk yıldızı İlkay Gündoğan’la yollarını ayıracak. Daha önce ailece Galatasaraylı olduklarını söyleyen İlkay, bir gün sarı kırmızılı formayı giymek istediğini söylemişti. İlkay’ın sarı kırmızılılardan teklif beklediği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...