Liverpool'u bekleyen kritik hafta... Kupalar gelmese bile eğlence devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Liverpool'u bekleyen kritik hafta... Kupalar gelmese bile eğlence devam edecek

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Liverpool önümüzdeki hafta hem Premier League hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçlara çıkacak. Kırmızılar sezonu 4 kupayla tamamlasa da tamamlamasa da 2019'da geçit töreni yine yapılacak.

Liverpool önümüzdeki hafta UEFA Şampiyonlar Ligi'ni ve bu hafta sonu Premier League şampiyonluğunu kaybetse bile sezon sonunda taraftarına geçit töreni sunmaya karar verdi.

Bu sezon FA Cup ve Lig Kupası finalinde Chelsea'yi mağlup ederek 2 kupa kazanan Jürgen Klopp'un takımı sezonu 4 kupayla tamamlayabilir. Kırmızılar 37 haftası geride kalan Premier League'de Manchester City'nin ensesinde. 

PREMİER LEAGUE'DE MÜTHİŞ PAZAR

Premier League'de son hafta maçları pazar günü oynanacak ve tüm maçlar aynı saatte başlayacak. Lider Manchester City 90 puanda ve Aston Villa'yı ağırlıyor. Guardiola'nın takımı 37. haftada West Ham karşısında 2-0 geriye düşmüş ancak 2-2'yle 1 puanı kurtarmıştı. City'de Mahrez 3. gole çok yaklaşsa da penaltıyı kaçırınca Liverpool umutlanmıştı.

Jürgen Klopp'un takımı ise 89 puanda ve rakibinin hata yapmasını bekliyor. Liverpool'un rakibi iç sahada Wolverhampton. Premier League'de tüm maçlar TSİ 18.00'da başlayacak.

WATCH: Amazing scenes in Liverpool as Jurgen Klopp's heroes celebrate  winning the club's sixth European Cup - Independent.ie

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 28 Mayıs Cumartesi günü Paris'ta oynanacak. Real Madrid ile Liverpool, Avrupa'nın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacak. Liverpool kulübü önümüzdeki 1 hafta içinde tarihi zaferler elde edebilir. Ancak iki kupa kaybedilse de eğlence devam edecek. Geçit töreni üstü açık otobüsle 14 km'lik bir alanda yapılacak.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Liverpool Belediye Başkanı Joanne Anderson, kulübü zafer geçiti yapmaya çağırdı. Liverpool yönetimi ve Klopp da bu daveti kabul etti. 2019'da Devler Ligi zaferinin ardından Liverpool sokaklarında yapılan geçit, büyük ses getirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...