Mesut Özil Endonezya'ya mı transfer oluyor... Yıldız futbolcudan kafa karıştıran paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mesut Özil Endonezya'ya mı transfer oluyor... Yıldız futbolcudan kafa karıştıran paylaşım

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Samandıra'da antrenman yapması gerekirken Endonezya'ya gitti... Transfer görüşmesi ve ticari işleri için gittiği tahmin edilen yıldız futbolcu bu hamlesiyle yönetimle köprüleri atmış oldu.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un üzerini çizdiği isimlerden olan Mesut Özil, kariyerine Endonezya Ligi'nde devam edebilir! Bu sezon devre arasında takımına Mesut Özil'i getirmeyi vaad eden Endonezyalı iş adamı Rudy Salim, Türkiye'de haber olmuştu. Cilegon isimli kulüp, 34 yaşındaki yıldıza müthiş bir teklif yaptı ancak "Daha sonra konuşalım" cevabı aldı.

DİL ÖĞRENMEYE BİLE BAŞLADI

Mesut Özil'in de Twitter hesabından Endonezya videosu paylaşması akıllara Rudy Salim'i getirdi. Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan tecrübeli futbolcu, "Endonezya seyahatim için sabırsızlanıyorum. Jakarta yakında görüşürüz" ifadelerini Endonezya dilinde kullandı.

Image

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Meksika ve Amerika'yla da ismi anılan Mesut Özil'in menajeri ve avukatı Erkut Söğüt, Radyospor'a konuşmuş ve transfer konusunda son olarak şunları söylemişti:

"Herhangi bir değişiklik yok. Meksika'daki bir kulüpte hissesi var. Ama hiçbir şekilde Mesut'un oraya futbolcu olarak gitme gibi bir düşüncesi yok. MLS için de aynı şey geçerli. Daha önce adı orayla geçmişti. Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe'yi tercih etti. Şu anda da düşüncesi değişmedi. Daha önce MLS'ten birkaç tane takım istemişti. Mesut Fenerbahçe'ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe'de. Mesut 2 sene daha Fenerbahçe'de top oynayacak."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...