Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli sporcularına tebrik telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli sporcularına tebrik telefonu

SPOR Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda başarı elde eden sporcuları arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 5 altın 2 bronz madalya ile tarih yazan sporcuları tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah hedef Paris Olimpiyatları" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra şampiyon sporcuları arayarak tebriklerini iletti.

HEDEF PARİS OLİMPİYATLARI

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında "Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 5 altın 2 bronz madalya ile tarih yazan, takım hâlinde şampiyon olan millî sporcularımızı şahsım ve milletim adına yürekten tebrik ediyorum. Şimdi, inşallah hedef Paris Olimpiyatları!" ifadelerini kullandı.

TELEFONLA DA TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Boks Birliği tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın, 2 bronz madalya kazanan sporcularla telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporcuları ve teknik heyetini kazanılan başarıdan dolayı tebrik etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...