Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mbappe’nin sır gibi saklanan sözleşmesi belli oldu! Tam 400 milyon Euro kazanacak

Düzenleyen:
Mbappe’nin sır gibi saklanan sözleşmesi belli oldu! Tam 400 milyon Euro kazanacak

SPOR Haberleri

Dünyanın en iyisi olarak gösterilen Kylian Mbappe kararını verdi. Paris Saint-Germain genç yıldızı ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Mbappe’ye sunulan sözleşmenin detayları da belli oldu. Yıldız futbolcu yıllık 100 milyon Euro kazanacak ve 300 milyon Euro imza parasını cebine koyacak. Öte yandan Mbappe'nin yeni sözleşme kapsamında teknik direktör seçiminde aktif rol oynayacağı iddia edildi.

Hangi kulübe transfer olacağı merak konusu olan Kylian Mbappe kararını verdi. Paris Saint Germain'den yapılan açıklamada yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. Mbappe’ye sunulan sözleşmenin detayları ise belli oldu. 

YILLIK 100 MİLYON EURO KAZANACAK 

Takımda kalma kararı veren Kylian Mbappe 2025 yılına kadar PSG forması giyecek. Yıllık 100 milyon Euro kazanacak olan Mbappe, yeni sözleşme kapsamında 300 milyon Euro’luk imza ücreti alacak. 

GELECEK OLAN TEKNİK DİREKTÖRLERİ SEÇECEK 

Mbappe'nin PSG ile imzaladığı yeni sözleşme ile ilgili birçok iddia ortaya atılırken bunlardan en şaşırtanı ise, genç yıldızın takımın başına geçecek olan teknik direktörleri seçebileceği. 

Mbappe’nin sır gibi saklanan sözleşmesi belli oldu! Tam 400 milyon Euro kazanacak

SOYUNMA ODASINDA SÖYLEMİŞTİ 

Mbappe'nin PSG ile yeni sözleşme imzaladığını öğrenen, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Real Betis maçının devre arasında soyunma odasına inerek son durumu futbolcularına açıkladı. Perez'in, Real Madrid'in yıldızlarına, Mbappe transferinin gerçekleşmeyeceğini söylediği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...