Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu 'Cezayı başımızın üstünde taşırız'

/ Kaynak: İHA
Hacıosmanoğlu 'Cezayı başımızın üstünde taşırız'

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe deplasmanında yaşanan olaylardan ötürü PFDK'ya sevk edileceği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yaşananlardan ötürü bizi suçlu ilan edip ceza vereceklerse, o cezayı alıp başımızın üzerinde taşırız" dedi. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka sonrası maç çıkışında Fenerbahçeli bir grup taraftarın saldırısına maruz kalan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yapılan saldırı için inceleme sürerken, yaşananlardan dolayı Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'un yaşanan olaylar sonrası yapmış olduğu açıklamalar da incelemeye alındı. Hiç bir takımın ceza almasından yana olmadığını belirten Trabzonspor Başkanı Hacıosmaoğlu, "Bizim sıkıntımız takımların ceza alması değil. Benim derdim Türk futbolunun düzelmesi. Güney Kıbrıs Rum kesiminde maç gittik. UEFA'nın kırmızı nokta koyduğu maç. Orada bile bu tür olaylar yaşanmadı. Ben Fenerbahçe Stadyumu'na gideceğim ve o stadyumdan çıkacağım. Bizi linç etmeye çalışanlar olacak. Bizi suçlu ilan edip bize ceza verecekler. Biz o cezayı alıp başımızda taşırız ama insanlar buna güler" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...