PSG'den Ousmane Dembele hamlesi... Neymar'a yol göründü!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
PSG'den Ousmane Dembele hamlesi... Neymar'a yol göründü!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Paris Saint-Germain, Barcelona'nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele'yi kadrosuna katıyor. Bu yaz boşa çıkacak olan 25 yaşındaki forvetle her konuda anlaşan PSG'de gözler Neymar'a çevrildi...

Süper yıldızı Kylian Mbappe'yi takımda tutmayı başaran PSG, Barcelona'yla yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Ousmane Dembele'yle el sıkıştı. Fransız muhabirler 25 yaşındaki yıldızın Paris deviyle anlaşma sağladığını son dakika olarak duyurdu.

140 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Ousmane Dembele, 2017 yazında Borussia Dortmund'dan Barcelona'ya 140 milyon euro bonservis ödenerek transfer olmuş, Almanlar bu transferde 105 milyon euro kar elde etmişti. O dönem dünyanın en önemli genç yeteneklerinden biri olan Dembele, İspanya'da beklentileri karşılayamadan 25 yaşına geldi.

Bu sezon La Liga'da 21 maça çıkan ve 1 gol, 13 asistlik performans sergileyen Fransız yıldız Barcelona'da üst üste sakatlıklar yaşamıştı. Yine de kariyerini çıkışa geçiren Dembele, Barcelona ile PSG arasında kalıp Paris'i seçti. 

XAVİ'DEN DEMBELE AÇIKLAMASI

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Dembele'ye götürdükleri sözleşme uzatma teklifin kabul edilmediğini açıklamıştı. Fabrizio Romano'ya göre transfer henüz bitmedi ancak Dembele'nin kararını açıklaması çok yakın... Dembele'nin PSG'yi transferi sonrası Brezilyalı yıldız Neymar'ın satışına kesin gözxüyle bakılıyor.

Barcelona'dan 220 milyon euro serbest kalma bedeli ödenerek alınan 30 yaşındaki Neymar'ın Mbappe tarafından takımda istenmediği konuşuluyor. Barcelona Başkanı Laporta geçtiğimiz günlerde Neymar'ın geri dönüşüyle ilgili olumlu konuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...