Samandıra'nın aşçısı Jorge Jesus'un karpuzdan portresini yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Samandıra'nın aşçısı Jorge Jesus'un karpuzdan portresini yaptı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Samandıra'da neşeli günler. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için sezonu erken açan Fenerbahçe'de takım her geçen gün kaynaşıyor. Teknik direktör Jorge Jesus futbolculara olduğu kadar takıma da kendisini sevdirdi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un karpuzdan portresi yapıldı... Samandıra'da tesisin aşçısı eserini Portekizli'ye gösterdi. Jorge Jesus'un çok beğendiği çalışma, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşılan görsele, "Biraz da sanat" ifadeleriyle paylaşıldı.

Samandıra'nın aşçısı Jorge Jesus'un karpuzdan portresini yaptı

MİLLİ OYUNCULAR TAKIMA DÖNDÜ

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular istasyon çalışması yaparken, antrenmanın basına açık bölümü tamamlandı.

Sarı-lacivertlilerde milli takımlardan dönen Altay, Ferdi, Szalai, Rossi, Serdar Dursun ve Caulker’a yo-yo testi uygulanırken, Zajc'ın takıma öğleden sonra katılacağı ifade edildi. Fenerbahçe’de sakatlığı süren Nazım Sangare ve dün evlenen Dimitris Pelkas çalışmalarda yer almadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...