Kim min-Jae Fenerbahçe'de kalıyor! Ali Koç'a Pelkas'ın düğününde söz verdi

Düzenleyen:
Kim min-Jae Fenerbahçe'de kalıyor! Ali Koç'a Pelkas'ın düğününde söz verdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim min-Jae'nin takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. 25 yaşındaki yıldız dün akşam takım arkadaşı Dimitris Pelkas'ın düğününe katıldı. Başkan Ali Koç'la bir süre sohbet eden Kim, "Fenerbahçe'de şampiyon olup öyle gideceğim" sözü verdi. Bu sözleri duyduğuna çok sevinen Koç da futbolcusunun elini sıkıp teşekkür etti.

PELKAS'A BALAYI YOK

Dimitris Pelkas, Yunanistan eski dış işleri bakanının kızı Kiveli Marda ile önceki gün nikah kıymıştı. Yunan  yıldız dün de düğün yaptı. Pelkas'ın düğününe takım arkadaşları tam kadro katıldı.

Ali Koç'un Dimitris Pelkas'a: "Seni PAOK'tan alırken çok şey yaptın. Sen bu takımın parçasısın ve hep birlikte güzel günler yaşamak istiyoruz. Balayına çıkamayacaksın çünkü birkaç hafta içinde bizim için çok önemli maçlar var ve o maçlarda büyük işler başarmanızı istiyoruz" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...