Emre Mor Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler'in Karagümrük'e ödeyeceği bonservis belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Emre Mor Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler'in Karagümrük'e ödeyeceği bonservis belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Emre Mor için el sıkıştı... İki takım arasında bir süredir süren görüşmelerde anlaşma sağladı. 24 yaşındaki futbolcunun menajeri önceki gün İstanbul'a davet edilmişti. Emre Mor'un menajeriyle Fenerbahçeli yetkililer bugün bir araya gelecek ve sözleşmenin son detayları da halledilip imzalar atılacak.

TÜRK MESSİ DENİYORDU

Henüz 17 yaşındayken millî takıma seçilen ve “Türk Messi” olarak adlandırılan Emre Mor, Dortmund’da tutunamamış sonrasında Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos formalarını giymişti. Karagümrük genç oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katmıştı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen ancak başarılı olamayan Emre Mor, geçen sezon 29 maça çıktı ve 6 gol, 4 asistlik skor katkısının yanı sıra yetenekleriyle de büyüledi.

2 MİLYON EUROYA EL SIKIŞTILAR

Yağız Sabuncuoğlu'na göre; Emre Mor transferi için kulüpler anlaşma sağladı. Oyuncu tarafı bugün Fenerbahçe tarafıyla kulüpte bir araya gelecek ve kontrata son şeklini verecek. Ardından imzalar atılacak.

Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe 2 milyon Euro + Sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Emre Mor transferi için hem Karagümrük hem de oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Emre, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmî sözleşmeye imza atacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...