Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadın güreşçilerden büyük gurur: 2 altın, 2 gümüş madalya

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kadın güreşçilerden büyük gurur: 2 altın, 2 gümüş madalya

SPOR Haberleri  / İHA

Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda milli kadın güreşçilerden Evin Demirhan Yavuz ve Bedia Gün altın, Zeynep Yetgil ve Buse Tosun Çavuşoğlu ise gümüş madalya kazandı.

Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda milli sporcular madalyaları toplamaya devam ediyor. Kadınlar 50 kilo finalinde milli güreşçi Evin Demirhan Yavuz Fransız rakibi Julie Sabatie’yi 3-2 mağlup ederek altın madalyanın sahibi olurken, 57 kilo finalinde Bedia Gün tüm rakiplerini olduğu gibi finalde de Tunuslu Siwar Bouseta’ya puan vermeden (5-0) öndeyken tuş ederek Akdeniz Oyunları'nda 2. kez altın madalya kazandı.

ZEYNEP VE BUSE'DEN GÜMÜŞ MADALYA

19. Akdeniz Oyunları’nda Zentep Yetgil 53 kilogram finalinde Avrupa Şampiyonu Dünya 3.'sü Yunan rakibi Maria Prevolaraki’ye (3-1) yenilince gümüş madalyada kaldı. 68 kiloda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, ise finalde Fransa'da Pauline Lecarpantier'e mağlup olarak gümüş madalyayı boynuna taktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...