Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okan Buruk'tan transfer açıklaması! "Marcao ile telefonla görüştük..."

Düzenleyen:
Okan Buruk'tan transfer açıklaması! "Marcao ile telefonla görüştük..."

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ismi Sevilla'yla anılan Brezilyalı stoper Marcao için şunları söyledi: "Marcao ile telefonla görüştük, transfer olmazsa 'Ben işime devam edeceğim' dedi. İşin gerçeği bu. Ben kadromda isterim. Mutlu olduğumuz bir oyuncu. Kulübümüzün uygun gördüğü değeri bulursa transfer ihtimali var. Olmazsa gelip bizle oynayacak."

Galatasaray 'da yeni sezon hazırlıkları bu sabah gerçekleşen idmanla devam ediyor. Sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü, bu sabah gerçekleşen idman öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkarak soruları yanıtladı. Yeni sezon öncesi takımın bulunduğu durum, oyuncuların performansları ve yapılabilecek transferlerle ilgili bilgi veren Okan Buruk, öncelikli transfer yapılması gereken mevki hakkında da konuştu.

"Abdulkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak bize hizmet edebilecek bir isim. Kazımcan ümit milli takım oyuncusu, onu da ilerleyen yıllarda Galatasaray'ın önemli isimlerinden biri yapmak istiyoruz."

"TARAFTAR TRİBÜNLERE KOŞACAK"

"Direkt olarak takıma katkı verecek oyuncular kadroya katmak istiyoruz. Opsiyonlar var ama daha çok opsiyon çıkacak. 7 Eylül'e kadar transfer devam ediyor, biz o dönemi beklemeyeceğiz, kadromuzu daha önceden oluşturmak istiyoruz ama fırsat transferleri de gelebilir. Bizim işimizi kolaylaştıracak transferler için yönetim çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Taraftarın tribüne koşacakları bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Çok iyi bir yönetim var, bu da benim için bir şans. "

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...