Sözünün eri Weghorst! Sonunda 'kartal yuvası'na kondu

Düzenleyen:
Sözünün eri Weghorst! Sonunda 'kartal yuvası'na kondu

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılarla el sıkıştıktan sonra menajerinin getirdiği teklifleri teker teker reddeden Hollandalı, dün gece İstanbul'a geldi, bugün resmî imzayı atacak.

Murad TAMER

Beşiktaş uzun süredir peşinde koştuğu Wout Weghorst’a sonunda kavuştu. Hollandalı golcü bugün yapılacak sağlık kontrollerinden sonra bir yıllık kiralık sözleşmesine imzayı atacak. Tecrübeli golcü imzası kurumadan Beşiktaş’ın bugün başlayacak olan Avusturya kampına katılmak için yola çıkacak. Bonservisi Burnley’de bulunan Weghorst, Frankfurt ve Borussia Dortmund ile anlaşamayınca Beşiktaş’la görüşmelere başlamış ve anlaşmaya varmıştı. Ancak Hollandalı oyuncunun menajeri yeni teklifler getirmeye devam etti.

BONUSLARLA 3,2 MİLYON

Menajerinin baskıları bir hafta boyunca devam etti. Daha iyi ekonomik şartlarda gelen teklifleri teker teker reddeden Weghorst, Beşiktaş’a verdiği sözü tuttu ve imza atmak için de İstanbul’a yola çıktı. Bir yıllığına kiralanan Weghorst’un satın alma opsiyonu ise 7 milyon avro. Hollandalı golcü 2,7 milyon avro olan yıllık ücretiyle de şu anda Beşiktaş’ın en çok kazanan ismi olacak. Eğer gol sayısı, maç sayısı, şampiyonluk gibi hedefler tutturulursa Weghorst’un kazanacağı ücret 3,2 milyon avroyu bulacak. 

Sözünün eri Weghorst! Sonunda 'kartal yuvası'na kondu

HAVAALANINI COŞTURDU

Havalimanında geç saate rağmen kendisini bekleyen taraftarları görünce şaşkına dönen Weghorst, kartal pençesi yaptıktan sonra coşkulu kalabalığa üçlü çektirdi. Hollandalı yıldız ardından kendisini konaklayacağı otele götürecek olan araca bindi.

Sözünün eri Weghorst! Sonunda 'kartal yuvası'na kondu

BURNLEY ZAYIF GELDİ

Bundeliga’daki son 3,5 sezonda patlama yaşayan ve 69 gol, 22 asistlik göz kamaştırıcı bir performans ortaya koyan Weghorst, Burnley’de frene basmıştı. Takımın çok zayıf olmasından dolayı istediği pasları alamayan Hollandalı, 20 maçta 2 gol atabilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...