Acun Ilıcalı Süper Lig'i İngiltere'ye götürüyor! Yeni hedefi Antalyaspor'dan Doğukan Sinik

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı Süper Lig'i İngiltere'ye götürüyor! Yeni hedefi Antalyaspor'dan Doğukan Sinik

SPOR Haberleri

Hull City yeni sezon öncesi kadrosunu Süper Lig'den takviye ediyor... Acun Ilıcalı'nın geçen sezonun ortasında satın aldığı İngiltere Championship ekibi, Ozan Tufan, Adama Traore ve Allahyar'dan sonra gözünü Antalyaspor'un milli futbolcusuna dikti. Transfer sezonunda başta Nwakaeme olmak üzere Süper Lig'de forma giyen pek çok isim Hull City ile anılmıştı.

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor kadrosunu Soner Aydoğdu ve Ömer Toprak gibi isimlerle güçlendirdi. Akdeniz ekibinde transfer çalışmaları sürerken, milli yıldız Doğukan Sinik için cazip bir teklif geldi.Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Doğukan Sinik için Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girmişti ancak istenen bonservis çok yüksek gelmişti...

SAĞLIK KONTROLLERİ İÇİN İNGİLTERE'DE

Acun Ilıcalı dün bir YouTube kanalında Türkiye'den bir ismi daha transfer etmek istediklerini söylemişti. Ilıcalı bu ismi telaffuz etmezken, gündemdeki ismin Doğukan Sinik olduğu öğrenildi.Ilıcalı, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için "Çok yakında çok önemli bir yeteneği Türk futbolundan Hull City'e götürüyorum. Beni çok heyecanlandıran bir isim" açıklamasını yapmıştı.

Gelecek vadeden bir isim olan Doğukan'ı yatırım olarak da gören Acun Ilıcalı'nın Antalyaspor yönetimiyle bonservis pazarlığında olduğu ve transferin 5 milyon euroya bitebileceği aktarıldı.Hatta Doğukan Sinik sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gitti ve transfer kısa süre içerisinde açıklanacak... 

LİTVANYA MAÇINDA COŞMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibindeki performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, 36 maçta 3 gol, 5 asislik bir skor katkısı yaptı.

Teknik direktör Stefan Kuntz tarafından geçtiğimiz ay oynanan 4 milli maçta kadroda yer almıştı... 5 kez A Milli olan Antalyasporlu futbolcu Litvanya maçında attığı 2 gol ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...