Sofiane Feghouli'den Fatih Terim'i kızdıracak sözler... "Bizi Igor Tudor şampiyon yaptı"

Düzenleyen:
Sofiane Feghouli'den Fatih Terim'i kızdıracak sözler... "Bizi Igor Tudor şampiyon yaptı"

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fatih Terim'le sezonu şampiyon tamamladığı 2017-2018 sezonu hakkında da konuşan Sofiane Feghouli, "Bizi Igor Tudor şampiyon yaptı" dedi. Hırvat teknik direktör o sezon erken gönderilmiş ve takımın başına Terim geçmişti. Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılan 32 yaşındaki Cezayirli yıldızın ismi, Tudor'un yeni takımı Marsilya ile anılıyor!

SoFoot'a konuşan  Feghouli, şunları söyledi:

"Tudor'un ayrılığını biz oyuncular anlayamadık. Aralık ayının başında liderin 3 puan gerisinde ikinciydik. Ancak, Galatasaray'da günlük medya baskısı ve dedikodular nedeniyle sık sık olaylar yaşanır. Dışarıda bazı taraftarlar ona tepki göstermiş, baskı oluşturmuş ve yönetim de kamuoyu baskısıyla Tudor'u görevden aldı.""Ancak, takım içindeki bazı oyuncular Tudor'a yapılan bu davranış nedeniyle çok mutsuz oldu. Sezon sonunda elde edilen şampiyonluk, Tudor'un sezon başında transfer ettiği oyuncular ve sezon başı kampındaki üst düzey antrenmanla geldi."  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...