Andrea Pirlo'nun Süper Lig kariyeri kabus gibi başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Andrea Pirlo'nun Süper Lig kariyeri kabus gibi başladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İtalyan modası Karagümrük'te pek beğenilmedi! Teknik direktör Andrea Pirlo ve 4 İtalyan futbolcuyla Alanyaspor karşısına çıkan İstanbul ekibi ilk yarıda adeta bozguna uğradı. Maçı da 2-4 kaybeden Pirlo daha ilk maçtan sorgulanmaya başladı.

Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, Kırmızı-Siyahlı taraftarı ile buluştu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda takımını yalnız bırakmayan Fatih Karagümrük taraftarı, İtalyan teknik adama sevgi gösterisinde bulundu.

Ancak Pirlo'nun Süper Lig macerası istediği gibi başlamadı. İlk hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan İstanbul ekibi, 19 ve 28'de yediği gollerle 0-2 geriye düştü. Maçı ise 2-4 kaybetti. Teknik direktörlük kariyerine Juvenus'ta başlayan 43 yaşındaki Pirlo, Serie A devinde oldukça başarısız bir performansa imza atınca kovulmuştu.

PİRLO MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pirlo, "Kötü bir başlangıç yaptık. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ligin ilk maçına yakışan bir konsantrasyon sergilemedik." dedi.

Pirlo, 2-0 geriye düştükleri maçta geri dönmenin çok zor olduğunu vurgulayarak, "İkinci yarıya daha iyi başladık ve istediğimiz oyunu yavaş yavaş sahaya yansıttık. Üçüncü golü de atabilirdik ama rakibin üçüncü golünü çok kötü bir zamanda yedik. Şu anda 15 günümüz var. Sakat olan oyuncuların geri dönmesi için iyi bir süre." diye konuştu.

Andrea Pirlo'nun Süper Lig kariyeri kabus gibi başladı

İLK 11'DE 5 YENİ İSİM

Fatih Karagümrük'TE Emir Tintiş, Matteo Ricci, Magomed Ozdoev, Otabek Shukurov ve Mbaye Diagne ilk kez Karagümrük forması ile sahaya çıktı.

Andrea Pirlo'nun 4 İtalyan futbolcu oynattığı 11'inde şu isimler yer aldı: 

“Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Burak Bekaroğlu, Emir Tintiş, Caner Erkin, Matteo Ricci, Levent Mercan, Magomed Ozdoev, Otabek Shukurov, Fabio Borini ve Mbaye Diagne”.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...