Çebi transferler için devrede! İş başa düştü

Çebi transferler için devrede! İş başa düştü

SPOR Haberleri

Transferde gecikme olmasını istemeyen Beşiktaş Başkanı, Alanya’dan Tayfur Bingöl ve Sivas’tan Kerem Atakan Kesgin için bizzat devrede.

MURAD TAMER

Kadroya dört transfer yapılacağını müjdeleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu isimlerin ikisini bizzat bitirecek. Siyah beyazlı kulübün başkanı, Kerem Atakan Kesgin ve Tayfur Bingöl için ipleri eline aldı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşecek olan Çebi, siyah beyazlı formayı giymek istediğini her fırsatta dile getiren Tayfur Bingöl için kolaylık isteyecek. Alanyaspor daha önce bu transfer için 2 milyon avro bonservis bedeli belirlemişti.

KESİN GİBİ

Orta saha için düşünülen Kerem Atakan Kesgin de Beşiktaş’a transfer olabilmek için yönetimin onayını bekliyor. Genç oyuncu için Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile İstanbul’da masaya oturacak olan Çebi’nin anlaşmayı sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan stoper arayan siyah beyazlılar, Koray Günter’den gelen haberle sarsıldı. Başarılı oyuncunun kulübü Hellas Verona, bonservis bedelini 2,5 milyon avro olarak belirleyince transfer rafa kalktı. 


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...