Boluspor'dan Manisa FK'ya deplasmanda son dakika üçlüğü! Ibrahima Balde 3 puanı getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Boluspor'dan Manisa FK'ya deplasmanda son dakika üçlüğü! Ibrahima Balde 3 puanı getirdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında ağırladığı Boluspor'a 1-0 mağlup oldu. 54. dakikada 10 kişi kalan Boluspor'a 3 puanı getiren golü 90+1'de yeni transferlerden Ibrahima Balde attı. Giresunspor'dan alınan Senegalli golcü maça yedek soyunup 46'da girmişti.

MANİSA FK - BOLUSPOR 0-1 ÖZET İZLE

Stat: Mümin Özkasap
Hakemler: Adem Cinek xx, Cemal Alpay xx, Mehmet Şengül xx

Manisa FK: Birkan x, Ayberk x, Ba x, Domgjonas xx, Çağrı xx, Nizamettin xx (Hakan Barış dk. 75 x), Burak Altıparmak x (Prib dk. 70 x), Gakpa xx (Adem dk. 75 x), Erhan x (Batuhan Kör dk. 62 x), Grezda x (Selim dk. 46 x), Diallo x
Yedekler: Ömer, Veli, Mert, Fırat
Teknik Direktör: Levent Eriş

Boluspor: Çağlar xx, Hakan Bilgiç xx, Oulare x, Onur xx, Bülent xx (Batuhan İşçiler dk. 90+2 ?), Burak Asan xx, Landel xx, Bregu x (Ercan dk. 62 xx), Gökhan Alsan xx (Ngandu dk. 46 xx), Gökhan Karadeniz xx (Tugay dk. 77 xx), Furkan x (Balde dk. 46 xxx)
Yedekler: Selmani, Muhammet, Arda, Ensar
Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Gol: Balde (dk. 90) (Boluspor)
Kırmızı kart: Oulare (dk.53) (Boluspor)
Sarı kartlar: Ayberk, Hakan Barış (Manisa FK), Gökhan Alsan, Balde (Boluspor)

Boluspor'dan Manisa FK'ya deplasmanda son dakika üçlüğü! Ibrahima Balde 3 puanı getirdi

SAİT KARAFIRTINALAR: STOPERİMİZ ATILDI AMA KAZANDIK

Takımını tebrik ederek sözlerine başlayan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise “Zor bir deplasmanda alınan ve özellikle son dakikada alınan 3 puan çok önemli bizim için. Bu sıcakta dominant bir takıma karşı 35 dakika boyunca 10 kişi oynamak çok kolay bir şey değil. Bir kez daha takımımı tebrik ediyorum. İlk yarı sahada beklediğimiz bir Manisa takımı vardı. Ona göre önlemlerimizi aldık. İkinci yarı kazanmak için iki ofansif oyuncu soktuk. Neticesinde hiç beklemediğimiz anda stoperimiz oyundan atıldı. Takımımız bu duruma iyi reaksiyon gösterdi. Zaman zaman pozisyonlar da bulduk. Son dakikalarda bulduğumuz golle kazandık, mutluyuz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...