Welinton satılmıyor! Brezilyalı stoper Beşiktaş'taki sözleşmesini tamamlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Welinton satılmıyor! Brezilyalı stoper Beşiktaş'taki sözleşmesini tamamlayacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş’ın Brezilyalı stoperi Welinton’un Suudi Arabistan’a transferi gerçekleşmedi. 33 yaşındaki futbolcu Siyah-Beyazlı takımdaki sözleşmesini tamamlayacak.

Welinton bir sezon daha Beşiktaş'ta... Sakatlığı nedeniyle sezon açılışını kaçıran ve Suudi Arabistan'ın El İttifak takımına transfer olması beklenen Brezilyalı stoperin gidişine Başkan Ahmet Nur Çebi engel oldu.

33 yaşındaki futbolcu, El Ittifak’ın yıllık 1,5 milyon Euro ücreti içeren 2 yıllık teklifini kabul etmişti. Takımdan ayrılma isteğini ileten Welinton’a izin çıkmadı.

STOPER TRANSFERİ YAPILMAYACAK

Siyah beyazlı kulüp, Brezilyalı stoperin kadroda kalmasına karar verdi. Başkan Çebi sambacıyla bizzat konuşarak ikna etti. Siyah-Beyazlılar stoper transferini de böylece iptal etti.

Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar siyah beyazlı formayı giymeye devam edecek.

2020 yazında Alanyaspor'dan transfer edilen Welinton için teknik direktör Valerien Ismael de "kalsın" raporu vermişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...