Okan Buruk Giresunspor hezimeti sonrası hakemi suçladı! Galatasaray'a ilk maçta büyük şok...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Okan Buruk Giresunspor hezimeti sonrası hakemi suçladı! Galatasaray'a ilk maçta büyük şok...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 2. haftasında Giresunspor'u ağırlayan Galatasaray, tıklım tıklım dolu tribünler önünde yeni yıldızlarla şov yapmayı planlamıştı ancak Giresun ekibi maçı 0-1 kazandı. Teknik direktör Okan Buruk mağlubiyeti hakeme bağladı...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Giresunspor'a 0-1 mağlup oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"SÜPER LİG KALİTESİNİN ALTINDA BİR HAKEM"

 "Bizim açımızdan verdiği bütün kararlarla Galatasaray aleyhine sahada olan bir hakem vardı. Faulleri vermedi, oyunu hızlandırmadı. Çok tecrübesi olmadığı için oyunu hızlandırma anlamında sınıfta kaldı."

"Çok yanlış kararlar verdi. 3 kere avantajı kesti. Süper Lig kalitesinin altında bir hakemdi. Bu ligin kalitesinin artırmak için burada oyunu oynatabilecek hakemlere ihtiyaç var. Bu seviyenin altında, kötü bir yönetim vardı"

LİG UZUN BİR MARATON...

"Biz yeni oluşan bir takımız. Bugün de birçok arkadaşımız sonradan girdi. Birçok mevkide değişiklik oldu. Oluşan bir takımız, yeni bir oluşum içindeyiz. Eksikleri görüyoruz, bunları düzeltmek için yeni hamleler yapabiliriz. Çok uzun bir maraton var, bir maç kaybettik. Biz yine şampiyonluk yarışının içinde olacağız. Bugün bir istemediğimiz bir sonuç oldu ama bundan sonra bunu telafi edeceğiz."

Okan Buruk Giresunspor hezimeti sonrası hakemi suçladı! Galatasaray'a ilk maçta büyük şok...

KADİR SAĞLAM MAÇTA SAKATLIK YAŞADI

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray ile Giresunspor arasında Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetti. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Mustafa Savranlar yaptı.

Hakem Kadir sağlam maçın 70. dakikasında sakatlık yaşadı. Sağ arka adalesindeki sakatlığından dolayı saha kenarına gelen Sağlam, Galatasaray yedek kulübesinden yardım istedi. Kadir Sağlam tedavisinin ardından mücadeleyi yönetmeye devam etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...