Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan'ın galası zehir oldu

Aslan'ın galası zehir oldu

SPOR Haberleri

Yenilerden Midtsjo on birdeydi... Oliveira'nın frikiği üst direği dövdü... İkinci yarıda Torreira ve Mertens de sahne aldı... Abdülkerim Bardakçı'nın büyük hatasında Borja Sainz Seyrantepe'yi yıktı...

YALIMCAN SARPYEL

Yaptığı flaş transferle sezona iddialı başlayan Galatasaray, mağlubiyetle erken tanıştı: 0-1. Mücadeleye iyi başlayan Cimbom 90 dakikanın büyük kısmında oyuna hükmetmesine rağmen net fırsat bulmakta oldukça zorlandı. Şu ana kadar 8 transfer yapan sarı kırmızılılarda oyuncuların henüz birbirlerine tam uyum sağlayamadığı gözükürken, Okan Buruk’un ikinci devre Gomis ve Mertens’i de oyuna sokması, organize atak olmadığı için skor getirmedi.

İYİ BAŞLADI

Galatasaray tribünleri dolduran 45 bin taraftarının coşkusuyla maça etkili başladı. İlk saniyelerde kanatlardan yüklendi. 2’de yandan gelen ortaya Sergen ters bir vuruş yaptı, Onurcan son anda çıkarttı. 4’de Oliveira’nın kaleyi cepheden gören noktadan kullandığı serbest vuruşta top üst direkten döndü. 13’de Yunus’un harika pasıyla içeri giren Kerem’in dönerek vuruşunda, Onurcan bir kez daha gole izin vermedi.

ORTA SAHA ÇÖKTÜ

İlk devrede Aslan’da yorgunluk emareleri pas hatalarıyla kendini göstermeye başladı. Aşırı kazanma arzusu da oyun planının dışına çıkılmasına neden oldu. 77’de Abdülkerim’in kısa düşen geri pasında Borja fırsatçılığını konuşturup araya girdi. Muslera’yı da geçip topu ağlara yolladı: 0-1. 81’de Seferovic’in yere çaptırarak yaptığı kafa vuruşunda, Onurcan bir kez daha başarılı olunca Giresunspor üç puanı aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...