HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Kasımpaşa'nın işini ilk yarıda bitirdi! 0-6 Maç Özeti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe Kasımpaşa'nın işini ilk yarıda bitirdi! 0-6 Maç Özeti
Fenerbahçe, Kasımpaşa, Haber

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, ilk yarıda 3 gol attığı maçı 6-0 kazandı. Enner Valencia'nın 2 gol, 1 asistle yıldızlaştığı maçta Joshua King de hem attı hem attırdı. Jorge Jesus'un takımı ilk 2 haftada 9 gol atmayı başardı. Arda Güler de 2. yarıda oyuna girip 2 gol attı. Paşa ise Başakşehir'den sonra Fenerbahçe'den de 6 yedi!

ENNER VALENCİA'DAN 2 HAFTADA 4 GOL!

Dk. 8 GOL! Ferdi Kadıoğlu ara pasında Joshua King'i savunma arkasına kaçırdı, kaleciyi geçen Norveçli Fenerbahçe kariyerindeki ilk golü attı. 

Dk 16 KIRMIZI KART! Kasımpaşa'nın altyapıdan yetişen stoperi Hasan Emre Yeşilyurt gole giden Valencia'yı düşürünce direkt kırmızı kart gördü. Kasımpaşa 10 kişi...

Dk. 33 GOL! Fenerbahçe Valencia'ya farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Lincoln ortaladı, arka direkte Valencia kafayı vurdu gol oldu.

Dk. 45 GOL! Sağdan Valencia kesti,  kale ağzında topa ayak uzatan Emre Mor skoru 3-0'a getirdi. Ekvadorlu forvet bu kez asist yaptı.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE 0-6 ÖZET İZLE

Fenerbahçe Kasımpaşa'nın işini ilk yarıda bitirdi! 0-6 Maç Özeti

JOSHUA KİNG'DEN BİR DE ASİST

Dk. 58 GOL! Fenerbahçe Enner Valencia ile 4-0 öne geçti. Orta alanda topu kapan King, sağ çaprazdaki Valencia'nın önüne bıraktı. Valencia düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi; 2 gol, 1 asist

Dk. 87 GOL! Valencia'nın yerine 69'da oyuna giren Arda Güler 87'deve 90+1'de attığı gollerle tabelayı belirledi: 0-6.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 21.45'de başlayan karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetti.. Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy, Kemal Yılmaz üstlendi. 4. hakem olarak ise Ozan Ergün oldu

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, yeni ekibinin başında Süper Lig'deki 2. maçına çıktı. Sarı-Lacivertliler 4 puan toplarken 9 gol attı.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇINDA VAR KİM?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu. Alper Ulusoy, Pazar günü oynanan Alanyaspor - Beşiktaş maçında da AVAR olarak görev yapmıştı. . AVAR da ise Emre Malok görev yaptı. 

 

İLK 11'LER

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graovac, Hasan Emre, Petretta, Aytaç, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Celina, Bahoken

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Lincoln, Emre Mor, Joshua King, Valencia

Fenerbahçe Kasımpaşa'nın işini ilk yarıda bitirdi! 0-6 Maç Özeti

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

Sami Uğurlu:

"Fenerbahçe çok iyi takım. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Geçen seneki Kasımpaşa'dan çok daha iyi bir Kasımpaşa'yı yakında herkes izleyecek."

Jorge Jesus:

"Büyük takımlar iki kulvarda mücadele etmek istiyorsa, yoğun takvim altından kalkmalı. Buraya geleli 2 ay oldu, bu takvime adapte olmaya çalışıyorum. Bu yoğun takvim de, gelişmenin parçası. Sakat oyuncularımız iyileşiyor. Üç günde bir maç yaparken, çok fazla seçenek olması, hoca için çok önemli."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...