HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kopenhag - Trabzonspor maçı şifresiz mi? Canlı yayın hangi kanalda? Ne zaman?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kopenhag - Trabzonspor maçı şifresiz mi? Canlı yayın hangi kanalda? Ne zaman?
Trabzonspor, Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi, Haber

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Danimarka şampiyonu Kopenhag ile kozlarını paylaşıyor. Trabzonspor taraftarları başka olmak üzere bu maçın hangi kanaldan canlı yayınlanacak merak ediliyor. Kopenhag - Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler ve yayın bilgileri haberimizde...

KOPENHAN - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? EXXEN'DE Mİ?

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak.

Parken Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Trabzonspor, 24 Ağustos'ta sahasında oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Bu kritik maç Exxen digital platformundan canlı yayınlanacak. 

TRABZONSPOR MAÇI EXXEN İZLE

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda karşılaşacağı FC Kopenhag maçı için bugün uçakla Danimarka'nın başkenti Kopenhag’a dün ulaştı ve akşam saatlerinde Parken Stadı'nda idman yaptı.. Maç kadrosunda yeni transferlerden Marc Bartra ve Enis Bardhi de yer aldı.
 
Kopenhag - Trabzonspor maçı şifresiz mi? Canlı yayın hangi kanalda? Ne zaman?
 

Karadeniz ekibinin 23 futbolcudan oluşan kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kaan Moradaoğlu, Taha Altıkardeş, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, Marc Bartra, Stefano Denswil, Jens Stryger Larsen, Evren Eren Elmalı, Emmanouil Siopis, Doğucan Haspolat, Kerem Şen, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Trezeguet, Jean Evrard Kouassi, Djaniny Semedo, Emrehan Gedikli, Andreas Cornelius

ABDULLAH AVCI İLE 3. KEZ

Trabzonspor, zorlu mücadelede sakatlıkları bulunan 4 futbolcusundan Danimarka ekibi karşısında yararlanamayacak.

Bordo-mavililerde, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Atakaş Hatayspor maçı sonrası kolundan ameliyat edilen Edin Visca, zorlu mücadelede yer alamayacak.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 3. kez Avrupa kupalarında mücadele edecek.

Geçen sezon bordo-mavili takımı şampiyonluğa taşıyan Avcı, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Roma ile oynanan karşılaşmada takımın başında sahaya çıkmıştı.

İlk maçı sahasında 2-1 kaybeden Karadeniz ekibi, deplasmanda da 3-0 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...