Göztepe'nin yeni patronları kulübü devraldı! İzmir ekibi, Brentford ile kardeş kulüp oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Göztepe'nin yeni patronları kulübü devraldı! İzmir ekibi, Brentford ile kardeş kulüp oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Göztepe’nin yeni hissedarı Sport Republic şirketi CEO’su Rasmus Ankersen, yapılan lansmanla beraber kulübün başkanı oldu. Rasmus Ankersen, zor bir ülkeye geldiklerini ve Türkiye’deki ilk yabancı yatırımcı olduklarını belirterek, “Türkiye çok potansiyelli bir ülke. İnsanlar futbol için deliriyor. Göztepe’deki tutku bizim ilgimizi çekti” dedi. Ankersen, sürdürülebilir şekilde başarıyı hedeflediklerini belirterek, Göztepe taraftarlarına sabırlı olma çağrısında bulundu.

İzmir’in köklü kulübü Göztepe’de beklenen devir gerçekleşti. Bir süredir kulübün hisselerinin devri için Sport Republic şirketinin CEO’su Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı kulübün sahibi Mehmet Sepil, bugün tamamlanan görüşmelerle beraber kulübün yüzde 70 hissesini Sport Republic şirketine devretti.

Devir işlemlerinin ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda bir lansman düzenlendi. Lansmanda Göztepe eski sahibi Mehmet Sepil, Sport Republic şirketi CEO’su Rasmus Ankersen ile Sport Republic Başkanı Henrik Kraft yer aldı.

GÖZTEPE'NİN POTANSİYELİNİ GÖRDÜLER

Sport Republic şirketi sahibi ve Göztepe’nin yeni başkanı Rasmus Ankersen, Göztepe’de ve İzmir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Göztepe’de özel bir şey olduğunu hissettiğini söyleyen Rasmus Ankersen, “Zorlu bir iş başlayacak. Göztepe geçen sezon zor bir sezon yaşadı ama buradaki tutku bizim ilgimizi çekti. Göztepe’nin çok tutkulu taraftarı, harika bir stadyumu ve tesisleri var. Bizim şirketimizin yatırım yapma amacı da bu. Türkiye potansiyelli bir ülke. 80 milyonu aşkın insan futbol için deliriyor. Özellikle çoğu şeyin de futbol yoluyla birleştiğini görebiliyoruz. Bu anlamda da futbola yapılacak olan yatırımlar önemli. Buradaki potansiyel bizi heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...