Gaziantep'te gol yağdı, galip çıkmadı

Gaziantep'te gol yağdı, galip çıkmadı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Gaziantepspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maç 3-3 eşitlikle sona erdi.

Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor sahasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma 3-3 eşitlikle sona ererken, takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Gaziantepspor puanını 8'e çıkartırken, Torku Konyaspor da 10 puana yükseldi. Karşılaşmaya iyi başlayan Torku Konyaspor, 36. dakikada Gekas'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Rakibine Cenk Tosun ile 38. dakikada cevap veren Gaziantepspor skoru 1-1 yaptı. İlk yarıda başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti. İkinci yarıya hızlı giren Gaziantepspor, 53 ve 59. dakikada Traore'nin attığı gollerle 3-1 öne geçti. Oyundan kopmayan Torku Konyaspor, 66. dakikada Recep Aydın ile skoru 3-2 yaptı ve farkı 1'e indirdi.

Maçta son sözü söyleyen isim Torku Konyaspor'dan Hasan Kabze oldu. Hasan 69. dakikada rakip fileleri havalandırdı ve maçın skorunu belirlerdi: 3-3.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...