Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray taraftarı Burak Yılmaz ile barıştı

Galatasaray taraftarı Burak Yılmaz ile barıştı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da son haftalarda tribünlerin eleştirisine maruz kalan Burak Yılmaz'a, Kopenhag maçında kaçırdığı golden sonra destek tezahüratları yapıldı.

Galatasaray 'da son haftaların eleştirilen ismi Burak Yılmaz 'a, Şampiyonlar Ligi 'nde oynanan FC Kopenhag mücadelesinde bu sefer büyük bir destek geldi. Sarı-kırmızılıların 3-0 önde götürdüğü sırada, 66. dakikada Didier Drogba'nın pası ile ceza alanına giren ve yaptığı vuruş kaleciyi geçtikten sonra auta giden golcü oyuncuya tribünler bu sefer kötü tezahürat yapmadı. Mücadelede oldukça istekli bir görüntü çizen ve yerinde hiç durmayarak pres yapan yetenekli krampon, golü kaçırdıktan sonra büyük bir üzüntü yaşadı, tribünlerden ise anında "Burak Yılmaz" sesleri yükseldi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder de, tribünlerin desteğini alan milli futbolcunun yanına gelerek kendisini teselli etti.

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon gol kralı olan oyuncusu, son 8 maçta bu sezon gol ile buluşamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...