Mancini, 'Yerli oyuncuya ihtiyacımız var'

Mancini, 'Yerli oyuncuya ihtiyacımız var'

SPOR Haberleri

Mancini, yabancı sınırlamasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirterek "Kadromuzu Türk futbolcularla güçlendirmeliyiz" diye konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ara transferde yapılacak olan çalışmalar hakkında ipucu verdi. Sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Kasım sayısına açıklamalarda bulunan İtalyan Hoca, "Bu sezona hazırlık aşamasında yapılan çalışmalara dair bir yorumda bulunamam. Ancak yabancı sınırlamasının sıkıntı yaptığı bir gerçek. Kesin olan, daha fazla Türk oyuncuya ihtiyacımız var. Uzun süreli düşünürsek genç Türk oyuncuları kadromuza katmalıyız" dedi. nbsp;Mancini, Bruma ile ilgili ise "Genç bir oyuncu. Bir anda bütün takımı değiştirmesi beklenmemeli. Daha yapması ve öğrenmesi gereken o kadar çok şey var. Zamanla iyi bir noktaya gelecek" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...