Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Skoda'nın spor SUV'si gün sayıyor

Düzenleyen:
Skoda'nın spor SUV'si gün sayıyor

T-Otomobil Haberleri

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Skoda Kodiaq mevcut modellere bir yenisini daha ekledi

Skoda büyük SUV modeli Kodiaq için yeni bir versiyonun daha örtüsünü kaldırmaya hazırlanıyor. Sportline ismiyle, 7-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez sergilenecek model, tasarımındaki ince detaylarla diğer modellerden ayrılıyor. Markanın daha çok sportif yüzünü temsil eden Kodiaq Sportline, farklı jant tasarımları, yeni asistan sistemleri ve gelişmiş bilgi eğlence sistemleri ile sunacak. Dünya prömiyerini fuar kapsamında gerçekleştirecek SUV'de standart versiyonlara ilave, dinamik radyatör ızgarası, tavan rayları, ayna kaplamaları, renkli arka camlar ve yine arka tarafta tampon altında yer alan gümüş renkli detaylar ilk göze çarpanlar arasında.

Skoda'nın spor SUV'si gün sayıyor

Sürekli Dört Çeker 

İki benzinli ve iki dizel olmak üzere dört motor seçeneğiyle sunulacak Skoda Kodiaq Sportline, sürekli dört çeker özelliğine sahip. Ayrıca araçta bulunacak sürüş modları sayesinde şanzıman, direksiyon ve motor tepkileri şartlara göre ayarlanabiliyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...