Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobilde ÖTV indirimi tartışmalarına son

Düzenleyen:
Otomobilde ÖTV indirimi tartışmalarına son

T-Otomobil Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın gündeme ilişkin yaptığı son değerlendirmede otomotivde ÖTV indiriminin söz konusu olmadığını belirtti.

Maliye Bakanı Ağbal, Habertürk TV ve Bloomberg HT'nin ortak canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Ekonomiyi canlandırmak adına önemli adımlar atıldığını söyleyen Ağbal, "Beyaz eşya ve konut sektöründe geçici vergi indirim yaptık. Bu sektörler dışında vergi indirimimiz yok. Otomotiv sektörü katma değere çok önemli bir değer katmaktadır. Özellikle yerli üretimin artırılması bakımından ne gibi talepleriniz olursa Ekonomi Bakanlığı olarak çözmeye hazırız. Otomotivde ÖTV indirimi olmayacak. Yanlış anlaşılmasın" şeklinde konuştu. Açıklamalarında 2017 için vergi kesintilerinin de söz konusu olmadığını açıklayan Bakan Ağbal, böylece son günlerde tartışma konusu olan ‘otomobilde ÖTV düşüyor’ tartışmalarına da nokta koymuş oldu.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...