Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Piste çıkmaya hazır mısınız?

Düzenleyen:
Piste çıkmaya hazır mısınız?

T-Otomobil Haberleri

Honda, ‘supersport’ sınıfındaki modelleri CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerini kısa zaman önce yenilemiş ve ülkemizde de satışa sunmuştu.

Honda, ‘supersport’ sınıfındaki modelleri CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerini kısa zaman önce yenilemiş ve ülkemizde de satışa sunmuştu. Artık Motoron Riding Academy iş birliğiyle, İstanbul Park pistinde düzenlenen eğitimlerde yenilenen CBR1000 modelleri kullanılacak. Honda Motosiklet Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok “Honda olarak güvenli sürüş, bizim ilk önceliğimiz. Türkiye’nin trafiğe kapalı en büyük sürüş tesisi Honda Motosiklet Eğitim Merkezi bünyemizde bulunuyor. Başlangıç seviyesinden itibaren 5 farklı düzeyde bu güne kadar 18 bin kişiye danışmanlık verdik. Motoron Riding Academy ile iş birliğimiz neticesinde supersport sınıfında başlangıç eğitimleri Honda CBR1000RR ve SP modelleri ile gerçekleşecek. Bu alanda önemli bir açığı kapatacağız ve bu eğitimleri motosikletseverlere avantajlı fiyatlarla sunacağız’ dedi. Motoron Riding Academy uzun yıllardır İstanbul Park ve Yunanistan Serres pistlerinde adrenalin tutkunlarına eğitmenler düzenliyor ve yol çizgisi, fren, sürüş ve motosiklet üstünde sürüş pozisyonu gibi konularda her seviyede eğitim veriyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...