Yeni Yaris için fiyat belli oldu

Düzenleyen:
Yeni Yaris için fiyat belli oldu

T-Otomobil Haberleri

Kapsamlı bir şekilde yenilenen Toyota’nın B segmentindeki başarılı temsilcisi Yaris, Türkiye’de ve Avrupa’da yoğun rekabetin yaşandığı sınıfta daha güçlü bir konum elde etmeye hazırlanıyor.

Hibrit versiyonuyla rakiplerine ciddi fark atan araç, özellikle şehir içi kullanımda tercih edilen ve sınıfının en dikkat çeken modeli konumuna yükseliyor. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt yaptığı açıklamada; “Bu yılın Ocak-Mayıs dönemindeki 239 bin 760 adetlik toplam satışımızın B segmenti rakamları 58 bin 875 adet ve yüzde 25’lik oranla C segmentinden hemen sonra geliyor. Yaris’in de bulunduğu bu segment geçtiğimiz yılı da 183 bin 923 adetlik satışla yine ikinci sırada kapatmıştı. 2016 yılını 835’i Yaris Hybrid olmak üzere toplamda 4 bin 579 Yaris satışıyla tamamladık. Yenilenen Yaris ile çıtayı şimdi daha da yukarı taşıyoruz” dedi. 3 yıllık çalışma sonucunda 90 milyon avroluk yatırımla yenilenen Yaris’te tamamen yeni geliştirilen 111 HP 1,5 litre dört silindirli benzinli motor görev yapıyor. Ayrıca 100 HP 1,5 litre hibrit ve 69 HP güç üreten 1,0 litre üç silindirli benzinli motor seçeneği bulunuyor. Benzinli versiyonlarda 53 bin 250 TL’den başlayan fiyatlar hibrit seçeneğinde ise 85 bin 550 TL giriş fiyatları ile sunuluyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...