Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bütün zamanların en hızlı 911’i

Düzenleyen:
Bütün  zamanların  en hızlı 911’i

T-Otomobil Haberleri

Porsche yolda kullanıma hazır en hızlı ve güçlü 911 modeli olan GT2 RS’i İngiltere’de düzenlenen Goodwood Hız Festivali’nde görücüye çıkarttı.

Porsche yolda kullanıma hazır en hızlı ve güçlü 911 modeli olan GT2 RS’i İngiltere’de düzenlenen Goodwood Hız Festivali’nde görücüye çıkarttı. 911 Turbo S’te kullanılan 3,8 litrelik 427 kW, 580 beygir gücündeki motorun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanan GT2 RS, çift turboyla beslenen motorunda 700 HP güç üretirken 0’dan saatte 100 kilometre hıza 2,8 saniyede ulaşıyor ve saatte 340 kilometre hız yapıyor. Sadece özel siparişle üretilecek otomobilde ağırlığı azaltmak için karbon kaput ve magnezyum tavan kullanılıyor. Dolu depoyla 1.470 kg ağırlığa sahip olan Alman canavarı güç ağırlık dengesiyle motor sporlarındaki yarış araçlarının rakamlarına ulaşıyor. Tüm 911 modellerinde olduğu gibi GT2 RS’te ses, navigasyon ve iletişim, Porsche Communication Management (PCM) sistemi tarafından tek elden yönetiliyor, ayrıca sürüş verileri ayrıntılı bir şekilde kaydedilerek cep telefonlarına aktarılabiliyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...