Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Porsche Cayenne'in üçüncü nesli tanıtıldı

Düzenleyen:
Porsche Cayenne'in üçüncü nesli tanıtıldı

T-Otomobil Haberleri

Geliştirilmiş şasisi, yeni motorları ve yeni sürücü destek sistemleriyle dikkat çeken Yeni Cayenne Aralık ayından itibaren de Türkiye’de satışa sunulacak.

Otomobilin güçlü turbo motor seçenekleri, sekiz vitesli Tiptronic S şanzımanı, yeni şasi sistemleri ve tümüyle bağlantılı inovatif gösterge ve kumanda konsepti, spor performans ve konforu bir üst seviyeye çıkarıyor. Önceki versiyona göre daha geniş olan ön havalandırma girişleri, performansındaki artışın izlerini yansıtırken yeni yatay ışıklar ise daha geniş ve atletik bir görünüm kazandırıyor. 6 silindirli, 3 litrelik turbo motorlu Cayenne 340 hp güç üretiyor ve 450 Nm torka sahip. Cayenne S ise çift turboşarjlı 2,9 litrelik bir V6 motor kullanıyor. Yeni geliştirilen bu motor 440 hp gücünde ve 550 Nm tork üretiyor, Cayenne S bu sayede 100 kilometre hıza 5,2 saniyede (Sport Chrono Paketiyle 4,9 saniye) çıkabiliyor. Azami hızı ise 265 km/s.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...