Citroën C3 Aircross 2018 Autobest birincisi

Düzenleyen:
Citroën C3 Aircross 2018 Autobest birincisi

T-Otomobil Haberleri

Citroën Advanced Comfort felsefesi doğrultusunda geliştirilen ve SUV pazarına iddialı bir giriş yapan Citroën C3 Aircross, 2018 Autobest ödüllerinde en yüksek puanı toplayarak birinciliğe ulaştı.

2017 yılında yollara çıkan otomobiller arasından 6 finalist arasına girerek mücadele eden Citroën C3 Aircross, Autobest 2018 ödülü sayesinde satın alınacak en avantajlı yeni otomobil olarak kabul edilerek “Autobest 2018” ödülünü kazandı. Avrupa’nın 31 ülkesinden 31 otomotiv gazetecisinin oy verdiği otomobiller, ödenen paranın karşılığında sunulan kalite, tasarım, konfor ve teknolojinin yanı sıra servis ve yedek parçaların bulunurluğu gibi 13 farklı kritere göre değerlendiriliyor. Toplamda bin 423 puan alarak en yakın rakibine 121 puan fark atan Citroën C3 Aircross, Autobest Endeksi’nde de yüzde 22.8 oranını yakalarak zirveye yerleşti.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...