Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

VW Grubu’nun satışları rekor seviyeye ulaştı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
VW Grubu’nun satışları rekor seviyeye ulaştı

T-Otomobil Haberleri  / AA

VW Grubu, 2017 yılında 10 milyonun üzerindeki araç teslimatı ile tüm zamanların rekor seviyesine ulaştı.

Bünyesinde bir çok markayı bulunduran Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, VW Grubu 2017 yılında tüm zamanların en yüksek araç teslimatını gerçekleştirdi.

Dünya genelinde araç satışları geçen yıl yüzde 4,3 artarak 10 milyon 741 bin milyon adete ulaştı. Grup, 2017 yılının tamamında, Avrupa'daki müşterilere, yüzde 3,3'lük bir büyümeyi temsil eden, 4,3 milyon aracın teslimini gerçekleştirdi.

Rusya pazarındaki toparlanma, Orta ve Doğu Avrupa'daki performansı olumlu etkiledi ve 2017 yılının tamamında bu pazarın yüzde 13,2 büyümesinde ve 744 bin 600 adet araç satılmasında etkili oldu.

Grubun Çin'e satışları geçen yıl yüzde 5,1’lik artışla 4,2 milyon adet, ABD'ye satışları yüzde 5,8 artışla 625 bin adet olarak kaydedildi.

"Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için her şeyi yapacağız"

VW Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Matthias Müller, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Tüm zamanların en yüksek araç teslimatı her şeyden önce tüm Grup markaları ve çalışanları tarafından güçlü bir ekip performansıyla ilişkilendirilebilir.” ifadesini kullandı.

Müller, "Müşterilerimize güven duydukları için minnettarız. 2018 yılında dünyanın her yerindeki müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve aşmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...