Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Peugeot’dan 3 sürpriz birden geldi

Peugeot’dan 3 sürpriz birden geldi

T-Otomobil Haberleri

20 yıldan uzun süredir otomotiv sektöründe önemli kademelerinde yöneticilik yapan Cem Özütok, Honda Türkiye’deki genel müdür yardımcılığından ayrılarak 01 Mart 2018 tarihi itibarıyla Peugeot Otomotiv Pazarlama AŞ Satış Direktörlüğü görevine geçti.

Cem Özütok, direkt olarak Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç’a bağlı olarak görev alacak. Cenevre fuarında örtüsü kalkacak yeni Peugeot 508 de bu hafta içi gelen ikinci sürpriz haber oldu. Dinamik bir tasarımla karşımıza çıkan otomobil, Euro 6.c normuna uyumlu PureTech ve Blue HDi motorlarla donatılacak. Fransa’daki Mulhouse tesislerinde üretilecek model "Origine France Garantisi" sertifikası ile lanse edilecek. Yeni Peugeot 508’in global satışı ise eylül ayında başlayacak. Fransız markanın 3. sürprizi ise Peugeot’nun tasarım diline sadık görünümüyle dikkat çeken Yeni RIFTER. Gerek şehir içinde, gerek şehirler arası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde ideal yol arkadaşı olarak öne çıkacak olan model, hafif ticari sınıfta ilk defa benzersiz bir tasarım olan Peugeot i-Cockpit® ile donatılacak. 5 veya 7 koltuklu versiyona sahip olan modelin örtüsü Cenevre’de kaldırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...