HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hükümetten otomotive teşvik hazırlığı

Düzenleyen: /
Hükümetten otomotive teşvik hazırlığı
Otomotiv, Teşvik, , Haber

T-Otomobil Haberleri

Bakan Özlü, otomotiv ihracatının iki katına çıkarılmasını arzu ettiklerini dile getirerek, "OSD'den buna yönelik görüşler bekliyoruz; arazi mi, üretim yerimi, ilave teşvik mi bekliyorsunuz, biz bunu çalışacağız" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Otomotiv Sanayi Derneği'nin (OSD) Genel Kurulu'nuna katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Özlü, hükümetin ve bakanlığın üretim ve yatırım teşvikleriyle sanayiyi desteklemeyi sürdüreceğini ifade etti.

Otomotiv sanayi ihracatının artırılmasını ve iki katına çıkarılmasını arzu ettiklerini belirten Özlü, bakanlığın bu konuda çalışacağını ve OSD'den görüş beklediklerini dile getirdi.

Özlü şu ifadeleri kullandı:
"OSD'den buna yönelik görüşler bekliyoruz; arazi mi, üretim yerimi, ilave teşvik mi bekliyorsunuz, biz bunu çalışacağız"

"Yerli otomobilde CEO bu ay atanacak"

Yerli otomobil ile ilgili de açıklamalarda bulunan Özlü, yerli otomobil projesinde teknik mali analiz çalışmasının bitmek üzere olduğunu söyledi. Özlü, projede CEO'yu bu ay içinde atamayı düşündüklerini söyledi.

Hükümetten otomotive teşvik hazırlığı

OSD'de başkan değişti

Öte yandan otomotiv sanayinin çatı kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. 2010 yılından bugüne OSD Başkanı olan Kudret Önen, görevi Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün’e devretti.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...