HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Motor sporlarını kitlelere yayacak

Motor sporlarını  kitlelere yayacak
Fiat Egea Gençler Kupası, Haber

T-Otomobil Haberleri

Fiat, motor sporlarını geniş kitlelerle buluşturmak ve gençlere motor sporları sevgisini aşılamak hedefiyle, otomobil sporlarına desteğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl “Egea Seni Piste Çağırıyor” ve “TOSFED Yıldızını Arıyor” projeleriyle birçok genç sporcu ve motor sporları meraklısına dokunan Fiat, yeni sezonda genç sporcuları destekleyeceği Fiat Egea Gençler Kupası’nı duyurdu. Türkiye Ralli Şampiyonası ve Türkiye Pist Şampiyonası kapsamında düzenlenecek Fiat Egea Gençler Kupası, 7-8 Temmuz tarihlerinde koşulacak olan Ege Rallisi ile start alacak. Sezon boyunca toplam 6 hafta sonu yarışına katılacak olan sürücüler arasından en çok puanı toplayan sporcu, yılsonu klasman sonucuna göre Fiat Egea Gençler Kupası’nın şampiyonu ilan edilecek. Yarış takvimine ve detaylara ise https://egeagenclerkupasi.fiat.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...