Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2019 Mercedes-Benz modelleri, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı

Düzenleyen:
2019 Mercedes-Benz modelleri, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı

T-Otomobil Haberleri

Mercedes-Benz, 2018 Paris Otomobil Fuarı’na yeni modelleri ile damga vurdu

Mercedes-Benz, 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda tamamen yenilediği B-Serisi, marka tarihinin en fazla satılan SUV ailesinin en yenisi GLE ve Mercedes-AMG markasının yeni modeli A 35 4MATIC’in dünya lansmanlarını gerçekleştirdi. Mercedes-Benz, Paris’te ayrıca; markanın en kompakt sedanı A-Serisi Sedan, yeni 6 silindirli motoruyla Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-Kapılı Coupé, smart’ın 20. yılına özel tasarlanan smart forease, Mercedes-Benz EQ markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli EQC ve 1937 model rekortmen W 125’den esinlenilerek üretilen EQ Silver Arrow modellerini de ilk defa bir otomobil fuarında meraklıları ile buluşturdu.

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan; “2019 yılında Türkiye’de satışa sunacağımız A-Serisi Sedan ve Yeni B-Serisi ile Premium kompakt sınıfta başlattığımız yüksek kalite, konfor ve teknoloji standartlarını daha geniş kitleler ile buluşturacağız. EQC modelimiz ile de yüzde 100 elektrikli mobiliteye adım atacağız.” şeklinde konuştu.Mercedes-Benz, 2 Ekim Salı günü basın mensuplarına kapılarını açan 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda üç dünya lansmanı ve Daimler bünyesinde altı farklı modelin ilk fuar gösterimlerini gerçekleştiriyor. Hemen her segmentte en az bir yeni model tanıtan şirket, çok özel konsept çalışmaları ve geleceğin mobilite çözümleri ile de şimdiden fuarın yıldız markası oldu. 4-14 Ekim tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak Paris Otomobil Fuarı’nda Mercedes-Benz, tamamen yenilenen B-Serisi, Yeni GLE ve A 35 4MATIC modellerini ilk defa kamuoyunun beğenisine sunuyor. Şirket bunun yanı sıra tamamen elektrikli EQC modelini de ilk kez bu fuarda sergiliyor.

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan:

“Premium kompakt sınıftaki başarımızı, A-Serisi Sedan ve Yeni B-Serisi ile sürdüreceğiz”

2018 Paris Otomobil Fuarı’na katılan Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan; “Premium kompakt sınıfta yeni A-Serisi ile başlattığımız değişimi ve başarıyı, 2019 yılında A-Serisi Sedan ve yeni B-Serisi ile sürdüreceğiz. Standartları yeniden belirlediğimiz premium kompakt sınıftaki modellerimiz ile otomotiv sektörünün en üst düzey güvenlik teknolojilerini ve yapay zekâya sahip MBUX ile çığır açan multimedya çözümlerini sunuyoruz. Haziran ayında satışa sunduğumuz yeni A-Serisi sonrasında, A-Serisi Sedan ve Sport Tourer olarak konumlandırılan yeni B-Serisi ile 2019 yılında segment liderliğini hedefliyoruz. Türkiye pazarı için büyük önem taşıyan bu iki aracımızı, 2019’un ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunacağız. Otomotivdeki öncü kimliğimizi elektrikli otomobiller ile de sürdürmeyi planlıyoruz. 2018’in Kasım ayında elektrikli smart ile başlatacağımız mobilite seçeneklerimizi her yeni modelde genişleterek, 2020 yılında Mercedes-Benz’in yeni teknoloji markası EQ ile bir sonraki aşamaya geçeceğiz. İlk kez bir fuarda - Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenen Mercedes-Benz EQC, yüzde 100 elektrikli altyapısı ile sürdürülebilir çevrecilik anlayışıyla yollara çıkıyor. Mevcut modellerimizde de sunduğumuz yenilikçi teknolojilerle donatılan EQC’yi 2020’den itibaren Türkiye’de satışa sunacağız.” dedi.

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi: Kendinden emin, sportif görünüm

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi yerini aldığı önceki nesil ile kıyaslandığında daha dinamik ve sportif bir karakterle yollara çıkıyor. Atak sürüş özellikleri ile yeni B-Serisi, önceki nesline göre daha konforlu bir yaşam alanı sunarken, özgün tasarımlı iç mekânı ise yüksek kalite algısıyla benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Öğrenme yeteneğine sahip bilgi ve eğlence sistemi MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi), sezgisel kullanıcı arayüzü, kusursuz grafikler, “Hey Mercedes” sesli komut sistemi, standart olarak sunulan dokunmatik ekran gibi fonksiyonlarla yenilikçi bir deneyime öncülük ediyor. S-Serisi’nden bazı özellikler de barındıran yeni B-Serisi, en güncel sürüş yardım sistemleri ile sınıfının en yüksek aktif güvenlik seviyesini sunuyor. 2019 yılının Mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak yeni B-Serisi, daha geniş iç mekân, yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlar ile sınıfının standartlarını tamamen yeni bir boyuta taşıyor.

Mercedes-Benz A-Serisi Sedan: Premium sedan dünyasına kompakt bir giriş

Mercedes-Benz, 1997 yılında A-Serisi ile kompakt sınıfa giriş yaptı. A-Serisi yıllar içerisinde başlı başına bir model ailesine dönüşürken, şirket o tarihten bu yana 6 milyon adet kompakt sınıf araç sattı. Marka, ailenin 7. üyesi olan A-Serisi Sedan ile ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Sadece Mercedes-Benz’in kompakt sınıftaki ürün gamını genişletmekle kalmayan A-Serisi Sedan, aynı zamanda C-, E- ve S-Serisi modellerini de tamamlıyor. Arka koltuk baş mesafesiyle sınıfının en iyi değerini sunan otomobil aynı zamanda bilinen ve beğenilen A-Serisi niteliklerini de bünyesinde barındırıyor. Yüksek verimlilik seviyesine sahip benzinli ve dizel motorları, S-Serisi’nden transfer edilen sürüş yardım sistemlerinin de katkısıyla yüksek güvenlik seviyesi, sezgisel kullanıma imkân tanıyan ve aynı zamanda öğrenme yeteneğine sahip MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) bilgi ve eğlence sistemi ile yeni Mercedes-Benz A-Serisi Sedan; premium kompakt sedan sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. Yeni A-Serisi Sedan, 2019’un Şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Mercedes-AMG A 35 MATIC: Sürüş performansı dünyasına yeni giriş seviyesi

Mercedes-AMG, yeni A 35 4MATIC ile sürüş performansı dünyasına tamamen yeni bir model sunuyor. Henüz ilk tasarım aşamasından itibaren yeni Mercedes-Benz A-Serisi üretim programının bir parçası olarak ele alınan ve gelecekteki A 45 4MATIC modelinin izinden giden A 35 4MATIC, tüm AMG niteliklerini bünyesinde barındırıyor. Mercedes-Benz’in yeni platformunu kullanan otomobilde 306 BG (225 kW) üreten yeni 2,0 litre hacimli dört silindirli turbo motor devreye giriyor. Şasi, gövde iskeleti, yürüyen aksam, dört tekerlekten çekiş sistemi ve şanzıman da dâhil her bir ayrıntısı maksimum sürüş konforu sunacak şekilde optimize edilen A 35 4MATIC, spor otomobil seviyesinde performans değerleri ve karakteristik tasarımıyla Hot Hatch dünyasına güçlü bir giriş yapıyor.

Yeni Mercedes-Benz GLE: Trendleri belirleyen SUV baştan aşağı yenilendi

Yeni Mercedes-Benz GLE, birçok yenilik ve yeni teknoloji ile birlikte geliyor. Yeni nesil GLE’nin en önemli özelliklerden biri E-Active Body Control. Yeni geliştirilen havalı süspansiyon sistemi, her bir tekerlekteki amortisörün birbirinden bağımsız şekilde kontrol edebilmesine imkân sağlarken, arazi koşullarında hem konfor hem de performansı eş zamanlı olarak arttırıyor. Yaşam alanı daha büyük ve daha konforlu bir yapıya sahip yeni GLE’de, isteğe bağlı olarak üçüncü koltuk sırası da alınabiliyor. Bilgi ve eğlence sistemi daha büyük ekranlarla dikkat çekerken, 720 x 240 piksel çözünürlüğe sahip renkli ön camda sanal gösterge paneli ve el hareketlerini algılayarak kullanıcının talimatlarını yerine getiren MBUX – Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi gibi özellikler kullanım kolaylığını destekliyor. Heyecan uyandıran, güçlü bir görünüm sunmakla kalmayan dış tasarım aynı zamanda SUV segmentinin en iyi aerodinamik değerine sahip.

Paris Otomobil Fuarı’nda smart markasının doğumunun 20. yılı için hazırlanan özel bir konsept olan smart forease de sergilendi. 2002 yılındaki Crossblade ve 2011 yılındaki forspeed konseptleri gibi forease de tavanı olmayan radikal bir tasarıma sahip. Elektrikli altyapıyı barındıran smart konsepti şimdiden fuarın yıldızlarından biri oldu.

EQC ve EQ Silver Arrow: İlk fuar gösterimi

Mercedes-Benz’in yeni teknoloji markası EQ bünyesinde, ilk yüzde 100 elektrikli seri üretim sunan modeli EQC ve 1937 yılında dünya kara hız rekorunu kıran W 137’den esinlenilerek hazırlanan, tek kişilik, elektrikli altyapıya sahip EQ Silver Arrow konsepti de otomobil tutkunları ile buluşuyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...