Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Megane ve Clio yerli üretim logosuna kavuştu

Düzenleyen:
Megane ve Clio yerli üretim logosuna kavuştu

T-Otomobil Haberleri

Ocak-Eylül 2018 döneminde gerçekleştirdiği 23 bin 522 satış adedi ile Türkiye’nin en çok satılan modeli olarak öne çıkan Megane Sedan ve segmentinden elde ettiği 30,1 pay ve aynı dönemde 18 bin adet satarak sıralamada üçüncü sırada yer alan Clio HB “yerli üretim” logosuna kavuştu.

Ocak-Eylül 2018 döneminde gerçekleştirdiği 23 bin 522 satış adedi ile Türkiye’nin en çok satılan modeli olarak öne çıkan Megane Sedan ve segmentinden elde ettiği 30,1 pay ve aynı dönemde 18 bin adet satarak sıralamada üçüncü sırada yer alan Clio HB “yerli üretim” logosuna kavuştu. 50 yıldır yerli üretim yapan Bursa’daki Oyak Renault Fabrikaları, yıllık 378 bin otomobil ve 920 bin motor üretim kapasitesine sahip. Türkiye’de tamamen yerli operatörler tarafından üretilen otomobil ve mekanik aksamları 70’e yakın ülkeye ihraç edilirken Oyak Renault 19 yıldır otomotiv sektörünün üretim ve ihracat lideri konumunu sürdürüyor.  

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...