En iddialı 4x4 yeniden Türkiye’de

En  iddialı 4x4 yeniden Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri

Rus otomotiv üreticisi Avtovaz şirketi ile distribütörlük anlaşması imzalayan Seven Oto Group, köklü bayi teşkilatı ile LADA marka araçların satışına başladı.

ALİ ÇELİK

SUV sınıfındaki birçok rakibine göre arazi yetenekleri ile ön plana çıkan LADA 4x4 modelleri ülkemize iddialı bir dönüş yaptı. 1990 yılından bu yana LADA yetkili servisi olarak hizmet veren ve aynı dönem içinde birçok markanın yetkili bayiliğini yapan Seven Otomotiv, güncellenen 4x4 modelleri özel bir kampanya ile müşterilerine sunuyor. 2014 yılında, Rusya’da LADA marka araçların üretimini yapan Avtovaz şirketi ile görüşmeye başlayan Seven Oto Group, 2018 yılının Ocak ayında, LADA distribütörlüğü için sözleşme imzalamış ve yeni 4x4 araçların ülkemizdeki resmi satışına start vermişti. İzmir merkezli şirket aynı zamanda 2015 yılında, ‘’LADA - IMAGE ‘’ ile yapılan iş ortaklığın neticesinde orijinal yedek parça ithalatına imza atarak Türkiye’de ki geniş bayi ağıma hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni modeller sırada
Kendi sınıfında, OFF-ROAD yetenekleri ile dikkat çeken LADA 4x4 araçlara önümüzdeki dönemde yeni modellerin eşlik edeceğini açıklayan Sever Oto Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Vatansever devamında şunları söyledi: Otomotiv sektöründe 30 senelik köklü bir geçmişimiz ve bütün Türkiye’ye yayılmış kuvvetli bir bayi ağımız mevcut. Lada markasını, araçlarını çok iyi tanıyoruz ve güveniyoruz. Otomotiv ülkemizin en önemli sektörleri arasında, önümüzdeki dönemlerde güçlenerek büyüyeceğine inancımız tam. Efsane 4x4 modelimiz zaten kendini kanıtlamış bir araç ve uzun zamandır meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu. Önümüzdeki sene LADA markasının diğer modellerini de ithal etmeye başlayacağız. Güçlü bir bayi yapılanmamız ve yedek parça-servis ağımız var. Ulaşılabilir fiyat politikamız, sektördeki deneyimli yapımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...