Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy Note 3'ün renk seçenekleri resmileşti

Samsung Galaxy Note 3'ün renk seçenekleri resmileşti

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, yeni renkleriyle Galaxy Note 3'ü bir basın açıklaması ile resmen duyurdu ancak, cihaz iki değil, üç renk seçeneği ile geliyor.

nbsp;Eylül ayında başlatılan Galaxy Note 3, şimdi tüketicilere zaten piyasada mevcut olan Jet Siyah, Klasik Beyaz ve Uçuk Pembe seçeneklerine ek olarak Rose Gold Beyaz, Rose Gold siyah ve Merlot Kırmızı renkleri ile duyuruldu. Cihazın altın renkli versiyonlarında, cihazın temel kasa rengi değil, kenar çerçeve, kamera, Anasayfa tuşu ve S-Pen kaleminde altın rengi kullanılmış. Rose Gold beyaz renkli Galaxy Note 3, bu ay içinde Çin pazarında satışa sunulacak. Diğer renk versiyonları ise önümüzdeki aylarda kademeli olarak uluslararası pazarda raflarda yerini alacak. Yeni renkli Galaxy Note 3'ler, fiyat olarak orjinal Galaxy Note 3'den farklı olmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...