Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sony Xperia Z2 fiyatı ve özellikleri

Sony Xperia Z2 fiyatı ve özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z2 de, Mobile World Congress 2014′de yüzünü gösterdi.

Sony, Android pazarındaki en büyük rakibi Samsung'u ekarte etmek için elindeki en büyük fırsatları zorluyor. Japon üreticinin, pazardaki payını artırmak için kuşkusuz en büyük silahı, amiral gemisi sınıfındaki Xperia Z2 olacak.


Bahar aylarında tüm dünyada satışa sunulacak ama fiyatı belli olmayan cihazın yetenekleri arasında; pek çok profesyonel fotoğraf makinesini kıskandıracak. 4K video çekimi yapabilen nbsp;20.7 megapiksel arka kamera, kameranın zamanı yavaşlatma özelliği, Stamina mode uzun süreli pil dayanması, su ve darbe geçirmez kasa, 16 GB'dan başlayan dahili saklama alanı, 3 GB RAM, 3200 mAh gücünde pil, 2.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 5.2 inç boyutunda 1920x1080 piksellik Full HD ekran, Android 4.4 KitKat işletim sistemi gibi kalemler yer alıyor.


Sony Xperia z2'nin satış fiyatının 2.200 TL civarında olması bekleniyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...