Uzaydan Oscar ödüllü filme kutlama

/ Kaynak: İHA
Uzaydan Oscar ödüllü filme kutlama

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

NASA ile Japonya Uzay Araştırma Ajansı astronotları, 7 dalda Oscar alan Yer çekimi filminin yönetmeni Alfonso Cuaron'u uzaydan kutladı.

Dün gece gerçekleşen Oscar töreninde Gravity filminin 7 dalda Oscar almasının ardında uzayda bulunan 2 NASA ve 1 JAXA (Japonya Uzay Araştırma Ajansı) astronotu filmin yönetmeni Alfonso Cuaron ve tüm ekibi kutladı. NASA ilk olarak Twitter hesabı üzerinden günbatımını gösteren bir fotoğraf paylaşarak Gravity filminin yönetmeni Alfonso Cuaron'u kutladı. NASA daha sonra ise internet sitesinden paylaştığı videoda uzayda bulunan NASA astronotları Richard A. Mastracchio, Michael S. Hopkins ve JAXA astronotu Koichi Wakata'nın tebrik mesajlarıyla Gravity filmini bir kez daha kutladı. İlk olarak Mastracchio film ekibini kutlarken mikrofonu diğer arkadaşına doğru fırlatarak 'gerçek yerçekimini' gösterdi. Daha sonra mikrofonu alan Wakata ve Hopkins'in tebrik mesajları sırasındaysa ilk konuşan astronot Mastracchio'nun durduğu yerde takla atması izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. Gravity, aralarında En İyi Yönetmen ödülünün de bulunduğu 7 dalda Oscar alarak dün geceye damga vurdu.

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...