Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook'un yeni özelliği çok konuşulacak!

Facebook'un yeni özelliği çok konuşulacak!

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook, hayata geçirmeye hazırlandığı yeni özelliği 'Save' tuşu çok konuşulacak. Peki Save tuşu ne işe yarıyor, gelin detaylarını öğrenelim...

Facebook'un yeni özelliği çok konuşulacak. Tüm arkadaşlarımız Facebook'ta ve doğal olarak her birinin durum güncellemelerini ve paylaşımlarını takip edemiyoruz. Facebook, hayata geçirmeye hazırlandığı yeni özelliği 'Save' ile bu sorunu çözmek istiyor.Facebook'un yeni özelliği Save (Sakla), diğer servis ve uygulamalardan aşina olduğumuz 'daha sonra oku' tuşunun bir benzeri. İlgini çeken bir paylaşımı daha sonra okumak üzere kaydetmek için Save tuşunu kullanacağız.Önümüzdeki günlerde Facebook'un iOS, Android ve web sürümlerindeki devreye sokulması beklenen Save tuşu ile kaydettiğiniz tüm paylaşımları, daha sonra okumak üzere tek bir ekranda toplayabileceksiniz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...