Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple iPhone 6 satışa çıktı

Apple iPhone 6 satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple iPhone 6, tanıtımı bile yapılmadan Çinli siteler tarafından ön siparişe sunuldu.

Apple'ın merakla beklenen akıllı telefonu iPhone 6 daha tanıtılmadan online satış sitelerinde yerini almaya başladı. Çin'in ünlü online satış siteleri Alibaba ve Taobao'da bazı satıcılar şimdiden iPhone 6 için ilan verdiler. Satıcılar iPhone 6'yı listelerken şimdiye kadar sızdırılan görsellerini veya kendi tasarladıkları konsept tasarımlarını kullanıyorlar. iPhone 6'yı online siteden almak için müşterilerin 80 dolar depozito ödemesi gerekiyor. Depozito ödeyen kişiler telefon çıkar çıkmaz listedeki fiyat üzerinden iPhone 6'yı alabilecekler.

iPHONE 6 FİYATI
iPhone 6'nın listedeki fiyatı ise 1500 dolar, yani 3160 TL civarında bir fiyat etiketine sahip.Amerika'da iPhone 5S'i 650 dolardan satışa sunulduğunu düşünürsek, Çinli online sitelerin iPhone 6'yı üç katı daha fazla fiyata satışa sunduğunu söyleyebiliriz.

Apple iPhone 6 satışa çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...