MSN efsanesi sona eriyor!

MSN efsanesi sona eriyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft, Msn'i Skype çevirme kararı almıştı. Msn'in kullanıldığı son ülkede de efsane artık sona erdi.

Bir döneme damga vuran mesajlaşma platformu Msn Messenger 15 yılın ardından tamamen ortadan kalkıyor. Yeni sosyal medya platformlarının ortaya çıkması ile popülerliğini yitiren Msn'i artık kullanan kişi neredeyse yok. Özellikle Facebook'un hayatlarımızın merkezine yerleşmesi ile birlikte Msn yavaş yavaş nbsp;hayatlarımızı terk etmeye başladı.
Msn bir süre yeni sosyal medya platformları ile mücadele etmeye çalıştı. Kendini yenileyip Windows Live Messenger haline gelen Msn'in son hali bile kullanıcıların dikkatini çekmeye yetmedi. Bir dönemin en çok kullanılan mesajlaşma platformu Msn sonunda pes etti. Microsoft Msn'i Skype'a çevirdi ancak bu platform bazı ülkelerde kullanılmaya devam ediyordu. nbsp;Msn şuan yalnızca Çin'de kullanılıyor. Ancak Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre şirket Çin'de kullanılan Msn Messenger'ı da Skype'a çevirme kararı aldı. Bu da demek oluyor ki Msn tamamen sanal alemden siliniyor.
DONANIM GÜNLÜĞÜ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...