Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YouTube'a gelen yeni özellik

YouTube'a gelen yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

YouTube, analitik tablosuna yeni bir gerçek zamanlı rapor sistemi ekleyerek, video görüntülemelerini dakikasına kadar görebilmenizi sağladı.

Varsayılan ayarlarda, bu tablo kısmı en son yayınladığınız beş videoyu gösteriyor ancak daha eski videoları arayabiliyorsunuz. Arayüz iki farklı grafiğe sahip. Bu grafiklerden biri son 48 saat için saatlik verileri gösteriyor ve diğeri son saat için dakikalık verileri gösteriyor.
Sayfa açık iken otomatik bir şekilde yenileniyor. Google'ın söylediğine göre raporlarda hâlâ bir miktar gecikme yaşanabiliyor ancak bu gecikmeler gerçek zamana oldukça yakınlar. YouTube'un oluşturucuları daha fazla "anında veri" istemekteler ve Google'ın planları bu yönde ilerlemekte. Bu yeni rapor şimdilik kanallar, beşten az videosu olan gruplar ve içerik sahipleri için kullanılır durumda. Filtreleme ve diğer özelleştirme seçenekleri şu anda özellik için iptal edilmiş durumdalar.
(chip)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...